Daniel Vodička / pátek 22. dubna 2016 / Kategorie: Novinky Únava na palubě, 600 mil do cíle Ještě tu máme video od Milana. Je znát, že závod už je dlouhý. Na kluky doléhá únava. A dochází jídlo i voda. Včera měli posledních 20 l vody. Na 2 lidi, 4 dny a tropická vedra to není nic moc. 1780 Tagy: KoláčekTransatFigaroAG2RBrasseur Související články Zběsilá jízda, naši již devátí (video) Zběsilá jízda, naši již devátí (video) Za posledních 24 hodin upluli Koláček s Brasseurem 377 mil. Jen 3 lodě z celého startovního pole byly rychlejší. Nejrychlejší Italové Rosetti a Sericano upluli 383,3 míle. Koláček: Náročný Biskaj a dlouhý spinaker Koláček: Náročný Biskaj a dlouhý spinaker Druhá část rozhovoru s Milanem Koláčkem před závodem Les Sables - Horta. Jaké má s tratí závodu zkušenosti, co může rozhodnout a jak vypadá ideální trasa? Se špičkou můžeme držet krok, řekl Milan Koláček Se špičkou můžeme držet krok, řekl Milan Koláček V neděli startuje závod Les Sables - Horta. Jak probíhají přípravy na 2500 mil dlouhou regatu a jak poučný byl první závod sezóny? O přípravě a závodu jsme si povídali s Milanem Koláčkem.
Zběsilá jízda, naši již devátí (video) Zběsilá jízda, naši již devátí (video) Za posledních 24 hodin upluli Koláček s Brasseurem 377 mil. Jen 3 lodě z celého startovního pole byly rychlejší. Nejrychlejší Italové Rosetti a Sericano upluli 383,3 míle.
Koláček: Náročný Biskaj a dlouhý spinaker Koláček: Náročný Biskaj a dlouhý spinaker Druhá část rozhovoru s Milanem Koláčkem před závodem Les Sables - Horta. Jaké má s tratí závodu zkušenosti, co může rozhodnout a jak vypadá ideální trasa?
Se špičkou můžeme držet krok, řekl Milan Koláček Se špičkou můžeme držet krok, řekl Milan Koláček V neděli startuje závod Les Sables - Horta. Jak probíhají přípravy na 2500 mil dlouhou regatu a jak poučný byl první závod sezóny? O přípravě a závodu jsme si povídali s Milanem Koláčkem.